Een vakantie om nooit meer te vergeten

De yoga vakantie op Bali is begonnen, het is half acht in de ochtend. De zon rijst langzaam naar de hemel en het zachte briesje dat door je haren waait neemt de typische Balinese geuren met zich mee. Er klinkt een mooi belletje, de yogales is begonnen. Je zit in een halve lotus houding op een zacht kussentje en sluit de ogen. Langzaam kom je in contact met je ademhaling en de aangename temperatuur zorgt voor een heerlijke ontspanning. We beginnen rustig met een ademhalingsoefening en een meditatie. Voor het eerst deze ochtend kom je in contact met jezelf en je omgeving.. Langzaam wordt de les opgebouwd, van rustige basis asana’s naar iets meer uitdaging met als doel het bloed te laten stromen en een energie op te bouwen voor de hele dag. Terwijl je bewegingen steeds meer in balans komen met je ademhaling lukt het je om steeds meer en makkelijker in het hier en nu te zijn. Nu is het alleen jij, je ademhaling en een prachtige omgeving.

Na een korte Savasana ben je klaar voor een heerlijk en gezond ontbijt. Morgen gaan we met zijn allen naar Ubud en Tirta Empul maar vandaag heb je de hele dag voor jezelf. Hmm, ga je lekker bij het zwembad ontspannen een boekje lezen en in de middag in slaap vallen of heb je zin om actief te zijn. Misschien staat er vandaag wel een massage ingepland en kan je heerlijk anderhalf uur gaan ontspannen. Hoe dan ook, je bent aan het genieten en één ding is zeker, je komt als herboren weer thuis.

_______________________________________________________________________________________________________

De Reis

Ontdek Bali terwijl je bezig bent met lichamelijk en geestelijk welzijn 

Een heerlijke rustgevende vakantie met twee keer per dag een yogales van anderhalf uur. Geniet op jouw tempo van het prachtige Bali en rust uit onder het genot van een gezonde fruit juice. Kom tot rust op je eigen tempo en laat mij jou begeleiden naar innerlijk welzijn door middel van meditatie, ademhalingsoefeningen en asana’s,  De yogalessen zijn voor iedereen geschikt.

Op de eerste dag wordt je opgehaald op de luchthaven en naar de locatie gebracht. In de loop van de dag gaan we onder het genot van een gezonde vegetarische maaltijd met elkaar kennis maken. Je kan twee maal per dag deelnemen aan een yogales van anderhalf uur en bij voldoende deelnemers, wordt er s’avonds een yoga nidra gegeven. De ochtendlessen beginnen met meditatie en ademhalingsoefeningen en worden afgesloten met een speciale Indonesische bewegingskunst voor extra energie. We gaan twee maal op excursie en gaat een echt Indonesisch reinigingsritueel ervaren. Ook krijg je een volledige Anti-Stress Massage en een Body Wrap voor de probleemzones.

spa retreat baliKom volledig tot rust tijdens

een uitgebreide

Anti Stress  Massage

_______________________________________________________________________________________________________

Inner wellness Extra’s
Gratis Anti Stress Massage
Gratis Body Wrap
Alle benodigdheden voor de detox
Aanvullende maaltijden welke binnen het programma horen
Gratis retour luchthaven
Excursie
Mooie kamers
Mooie villa in een prachtige omgeving

_______________________________________________________________________________________________________

Data & Prijzen

Prijzen zijn per persoon en exclusief vlucht

Van Tot 2 pers. kamer 1 pers. kamer
26-09-2015 03-10-2015 VOL VOL
04-11-2016 11-11-2016 VOL VOL
06-04-2018 13-04-2018 nog 1 kamer VOL
Reserveer deze reis

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Inclusief & Exclusief

Inclusief

7 overnachtingen in een luxe villa met zwembad

Deelname aan alle yogalessen door ons gegeven

3 Vegetarisch maaltijden per dag

Transfer luchthaven

Verassings excursie

 Traditioneel Indonesisch reinigingsritueel

Volledige Anti Stress Massage door Jeanne gegeven

 Indonesische massage

Body Wrap probleemzones

Exclusief

Reis- en annuleringsverzekering

Vliegticket

Extra excursie’s en behandelingen

Persoonlijke uitgaven

Europese dranken

Visum

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Aanvullende informatie

Ik wil je niet verplichten om overal aan mee te doen. Uiteraard is het leuk als je bij alle lessen aanwezig kan zijn maar het is tenslotte wel jouw vakantie dus je bent vrij om je eigen weg te gaan. Wel stel ik het op prijs als je even meld wanneer je besluit om niet met een les mee te doen of je maaltijd ergens anders te nuttigen.

Het is aan te raden om een vlucht te nemen die in de ochtend of een dag eerder op Bali aankomt. Op die manier heb je de tijd om te acclimatiseren en in volle teugen van je yogareis te genieten.